ORGANSKO DOGNOJEVANJE 750ml

6,29 

Šifra: SI3830057760308 Kategorije: , ,
✅ 100 % organsko gnojilo iz leonardita
✅ za celoletno dognojevanje naravnega organskega vrta in rož
✅ povečuje dostopnost hranil
✅ naravno nahrani rastline!
✅CERTIFIKAT ZA EKOLOŠKO PRIDELAVO

Opis

DELOVANJE: Naravno prehranjuje rastline in povečuje zdrav domač pridelek skozi celo leto,  tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila. Leonardit deluje kot naravni stimulator rastlin in hitro nahrani rastline tako, da ga rastline enostavno sprejmejo skozi koreninski sistem,  kot tudi skozi listne reže.

UPORABA:  Gnojilo uporabljamo na vseh vrstah vrtnih, okrasnih in sadnih rastlin kot so: paradižnik, kumare, buče, krompir, fižol, solata, začimbe, okrasnice, jagode, maline, jablane, hruške, češnje in vse ostale rastline, kjer želimo na naraven način in brez umetnih gnojil izboljšati njihovo rast, cvetenje, zmanjšati stres in povečati pridelek.

NAČIN UPORABE: Rastline v vrtu, lončkih in koritih lahko gnojimo v katerem koli mesecu leta.  Uporabljamo ga tudi v zimskem času za notranje rastline. Gnojilo enostavno zmešamo z vodo in zalivamo rastline ali tudi škropimo. Pazimo le, da škropimo izključno po listih in ne neposredno po cvetovih.  Nekaj dni po škropljenju  ostanejo na listih črne kapljice, dokler jih rastline popolnoma ne vsrkajo.  Pri uporabi gnojila na terasah ali zaprtih prostorih pazimo, da ne polivamo ali škropimo po tleh ali drugih stvareh, kjer lahko nastanejo madeži.

NAJBOLJŠI REZULTATI:  Za naravno povečanje pridelka in hitro ukrepanje ob pomanjkanju hranil in stresu,  uporabljamo gnojilo skozi celotno obdobje rasti rastlin.  Priporočamo zalivanje vrtnin in rož vsakih 14 dni v količini 5 ml (dobra polovica pokrovčka) na 1 l vode ali 25 ml (3 polne pokrovčke) na 5 l vode. Za večje količine uporabite merilno skalo na plastenki, kjer vsaka oznaka – črtica (125 ml)  predstavlja količino gnojila za pripravo 25 l končnega tekočega gnojila. Priporočena letna količina za zalivanje vrtnin in sadnih rastlin je 50 ml (6 polnih pokrovčkov),  ki jo razredčimo z 10 l vode za 10 m2 površine, oz 750 ml (celotna plastenka) za 150 m2. Če pa so rastline zelo slabotne, jih lahko škropimo tedensko in sicer v količini 15 ml (2 pokrovčka) na 10 l vode .

SESTAVA:  Vodotopna organska suspenzija.  8 % huminskih kislin, 8 % kalijev humat, suha snov 9 % od tega v suhi snovi N (skupni dušik) 0,08%, 1,3% K20 (kalijev oksid), 0,08 %, Fe (železo). Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

Dodatne informacije

Teža 0.75 kg
Šifra izdelka

750 ml koncentrat za mešanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0