MIŠI IN PODGANE STOP 200g

4,90 

Šifra: SI3830057760216 Kategoriji: ,

✅ Narejen na osnovi 100 % naravnih koruznih storžev in melase
✅ Brez uporabe agrokemikalij
✅ uspešno in humano zatre  miši in podgane
✅ Brez strupenosti za ljudi in domače živali
✅ Uporaba v zaprtih prostorih in na prostem
✅ Enostavna postavitev brez dotikanja vrečke
✅ Lovilna škatla

Opis

HomeOgarden MIŠI IN PODGANE STOP je prvi naravni rodenticid v Evropi za zatiranje miši in podgan brez agrokemikalij. Izdelek je popolnoma drugačen od ostalih izdelkov za isti namen, saj je narejen na osnovi 100 % naravnih zdrobljenih in peletiranih koruznih storžev in melase.
Uporabljamo ga lahko brez bojazni, da bi se katerakoli domača žival ob zaužitju pelet ali poginulih miši in podgan zastrupila, saj se pelete iz koruznih storžev brez posebnosti izločijo iz prebavnega trakta vseh živali.
Z uporabo naravnih pripravkov HomeOgarden MIŠI IN PODGANE STOP se izognemo številnim nevarnostim, ki se pojavijo pri uporabi proizvodov na bazi agrokemikalij kot so antikoagolanti.
Delovanje
Delovanje izdelka cilja prav na posebnost metabolizma, ki ga imajo glodavci. Po zaužitju pelet se pri miših in podganah poruši mehanizem za absorpcijo vode, ki je pri teh živalih edinstven. Ta lastnost, predvsem pa velika požrešnost miši in podgan, omogočata uporabo proizvodov, katerih sestava je popolnoma naravna in hkrati neškodljiva za druge živali.
Izdelek je učinkovit le, če se jih miši in podgane najedo, zato je zelo pomembno, da so pelete vedno na razpolago oziroma jih uporabljamo kot vir prehranjevanja v zaprtih prostorih ali okoli njih.
Specifičen način delovanja temelji na lastnostih, ki so edinstvene za miši in podgane: velika požrešnost, saj lahko pojedo več kot 10 % njihove lastne teže, glodavci ne bljuvajo, imajo edinstven mehanizem za absorpcijo vode in učinek je opazen že po 4 do 5 dneh.

Uporaba
Poleg prostorov našega doma (shrambe, garaže, lope) lahko proizvod uporabimo tudi v hlevih, na ekoloških kmetijah, v prostorih prehrambne industrije,  skladiščih in kjerkoli se srečamo s težavo, a ne želimo zastrupljati okolja. Pri uporabi tako v zaprtih prostorih kot tudi na prostem je potrebno zagotoviti, da je izdelek primaren vir prehranjevanja za miši in podgane. To dosežemo tako, da: iz območja, kjer bomo namestili vabe, umaknemo vse druge vire prehrane za glodavce, vabe namestimo v zaprtih prostorih ali na prostem tam, kjer so opazne sledi prisotnosti miši in podgan (sledi, iztrebki …), še posebej ob poteh in luknjah, vabe zaščitimo pred vlago, mokri vabi se učinkovitost zmanjša, skrbimo, da so pelete na razpolago vse dokler so opazne aktivnosti glodavcev.

Postavimo vabe na varna mesta, ki so pakirane v zaprtih vrečkah. Vrečke ni potrebno odpirati, saj jo bodo glodavci pregrizli. Odpremo jo takrat, če so glodavci že prisotni. Vsaka vrečka vsebuje približno 50 g vabe. Vrečke postavimo v razmiku 2-5 metrov.
Po 4 – 7 dneh rednega hranjenja z proizvodom miš ali podgana pogine.

ČAS UPORABE

Izdelek uporabljamo skozi celo leto. Najpomembneje pa je, da ga postavimo, ko se pojavijo miši in podgane in sicer je to najpogosteje med septembrom in aprilom, ko jim primanjkuje hrane v zunanjem naravnem okolju.

Dodatne informacije

Teža 0.2 kg
Šifra izdelka

750 ml koncentrat za mešanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Kontaktirajte nas

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0