NAŠA ZGODBA

»Bodi sprememba, ki si jo želiš«, je rekel Gandi in točno to smo naredili. Po dvajsetih letih globoko iz agrokemikalij, iz pretresljive ozaveščene realnosti grozot, ki jih prikriva agrokemična industrija v vitalizacijo rastlin s čisto energijo iz narave in ustvarjanje naravnega okolja z organskim trajnostnim vrtnarjenjem. »Marko ali lahko naredimo taka zdravila , hrano in zemljo za rastline, da bodo dobro rastle in jih ne bo treba špricati s strupi in vsak dan gnojiti z umetnimi gnojili?« » Vse je mogoče, če razmišljamo drugače in se povežemo z vodilnimi strokovnjaki, Aleš! Takole bomo naredili sva rekla: »Ponuditi moramo organske in naravne izdelke, ki bodo enostavni za uporabo in dostopni vsem uporabnikom.«

Tako smo naredili sistem organskega vrtnarjenja za dom »Home« in vrt »Garden«. Aja vse bo organsko – O. Naj bo ta O v sredini in povezuje rastline v domu in na vrtu – HomeOgarden.  Sistem  vodi uporabnika od začetka do konca. Posadi rastline v zdravo zemljo, jih nahrani, okrepi in pozdravi. Na koncu pa sledi zdrava domača pojedina.  Brez agrokemikalij, umetnih gnojil, 100 % organsko, certificirano. Cilj dosežen.

Razvoj organskih in naravnih rešitev za vrt in dom ter ustvarjanje naravnega okolja je za nas permanentna naloga in poslanstvo. Skrbimo za naše okolje in se zavedamo, da smo skupaj na tem planetu, ki ga moramo varovati kot nam to narekuje narava in naravno ravnovesje. Tega ne smemo nikoli pozabiti. Danes je naše okolje drugačno kot tudi vzgoja rastlin kot pred desetletji. In tega se zavedamo in zato delujemo ciljno in uravnoteženo.

HOMEOGARDEN EKIPA

0