ORGANSKI PLOD ORIGINAL

5,99 

Šifra: SI3830057762739 Kategoriji: ,

NOVO!!!

NPK: 3-2-7 + 0,2 %, MgO
100% ORGANSKO TEKOČE GNOJILO ZA PLODOVKE
✅ EDINSTVENA FORMULA ZA BUJNO FORMIRANJE PLODOV 5+
✅ ZA ZDRAVE IN OBILNE PLODOVE
DELUJE V 24 URAH
✅ PRIMERNO ZA VSE VRSTE PLODOVK

 

Opis

DELOVANJE:

Naravno in hitro prehranjuje rastline, omogoča bujno rast in oblikovanje plodov. Odlično deluje tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila.

NARAVNI PROTEINI – gnojilo vsebuje naravne proteine, ki omogočajo hitro in zelo učinkovito delovanje gnojila. Proteini so ključna hrana za rastline, ki jo te sprejemajo enostavno in kadar koli tudi v času suše. Proteini pozitivno vplivajo na številne procese v rastlini, ki omogočajo hitro rast ali cvetenje in obilen pridelek. Rastlini dajejo moč in energijo.

UPORABA:

Gnojilo uporabljamo za vse vrste rastlin s plodovi (paradižnik, kumare, čili, paprike, bučke, krompir, jajčevci, korenček in ostale). Gnojilo enostavno zmešamo z vodo in s tem zalivamo rastline. Zalivanje rastlin priporočamo vsakih 14 dni, in sicer 78 ml (1 poln pokrovček) na 1,5 l vode ali 25 ml (3 pokrovčke) na 5 l vode.

Čas uporabe: Gnojilo uporabljamo med  celo rastno dobo rastlin.

HomeOgarden organski plod

TEHNIČNI PODATKI:

Gnojilo je  narejeno iz 100-% naravnih in organskih snovi ter ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Gnojilo hranimo v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Gnojilo ne sme zmrzniti.

SESTAVA:

Vodotopna organska suspenzija z naravnimi proteini. Organsko gnojilo NPK 3-2-7. N (skupni dušik) 3 %, NH4  (amonijski) 0,8 %, NO3 (nitratni) 0,1 %, P205 (fosforjev pentoksid), topen v vodi, 2 %, K20 (kalijev oksid), topen v vodi, 7 %, CaO (kalcijev oksid) 0,2 %, MgO (magnezijev oksid) 0,5 %. pH 5,5–6,5.  Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

Dodatne informacije

Teža 0.750 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0