ORGANSKI PLOD ORIGINAL

5,99 

Šifra: SI3830057762739 Kategoriji: ,

NOVO!!!

NPK: 3-2-7 + 0,2 %, MgO
100% ORGANSKO TEKOČE GNOJILO ZA PLODOVKE
✅ EDINSTVENA FORMULA ZA BUJNO FORMIRANJE PLODOV 5+
✅ ZA ZDRAVE IN OBILNE PLODOVE
DELUJE V 24 URAH
✅ PRIMERNO ZA VSE VRSTE PLODOVK

 

Opis

DELOVANJE:

Naravno in hitro prehranjuje rastline, omogoča bujno rast in oblikovanje plodov. Odlično deluje tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila.

NARAVNI PROTEINI – gnojilo vsebuje naravne proteine, ki omogočajo hitro in zelo učinkovito delovanje gnojila. Proteini so ključna hrana za rastline, ki jo te sprejemajo enostavno in kadar koli tudi v času suše. Proteini pozitivno vplivajo na številne procese v rastlini, ki omogočajo hitro rast ali cvetenje in obilen pridelek. Rastlini dajejo moč in energijo.

UPORABA:

Gnojilo uporabljamo za vse vrste rastlin s plodovi (paradižnik, kumare, čili, paprike, bučke, krompir, jajčevci, korenček in ostale). Gnojilo enostavno zmešamo z vodo in s tem zalivamo rastline. Zalivanje rastlin priporočamo vsakih 14 dni, in sicer 78 ml (1 poln pokrovček) na 1,5 l vode ali 25 ml (3 pokrovčke) na 5 l vode.

Čas uporabe: Gnojilo uporabljamo med  celo rastno dobo rastlin.

HomeOgarden organski plod

TEHNIČNI PODATKI:

Gnojilo je  narejeno iz 100-% naravnih in organskih snovi ter ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Gnojilo hranimo v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Gnojilo ne sme zmrzniti.

SESTAVA:

Vodotopna organska suspenzija z naravnimi proteini. Organsko gnojilo NPK 3-2-7. N (skupni dušik) 3 %, NH4  (amonijski) 0,8 %, NO3 (nitratni) 0,1 %, P205 (fosforjev pentoksid), topen v vodi, 2 %, K20 (kalijev oksid), topen v vodi, 7 %, CaO (kalcijev oksid) 0,2 %, MgO (magnezijev oksid) 0,5 %. pH 5,5–6,5.  Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

POVEZANI IZDELKI:

 • ORGANSKI CVET ORIGINAL

  5,99 
  Dodajte v košarico
 • ORGANSKI LIST ORIGINAL

  5,49 
  Dodajte v košarico
 • ORGANSKO DOGNOJEVANJE 750ml

  6,29 
  Dodajte v košarico
 • ORGANSKO LISTNO DOGNOJEVANJE 750ml

  4,99 
  Dodajte v košarico

Dodatne informacije

Teža 0.750 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0