4 EVERGREEN GNOJILO ZA TRAVO 3 v 1 – 5 kg

14,90 

Šifra: SI3830057762807 Kategoriji: ,

ORGANSKO GNOJILO ZA TRAVO Z ODSTRANJEVALCEM MAHU IN AKTIVNIM MAGNEZIJEM

✅ MAH STOP

✅ VARNO ZA OTROKE IN ŽIVALI

✅ 100 DNI INTENZIVNEGA DELOVANJA

Opis

 

Odstranjevalec mahu – mahu ni potrebno odstranjevati

Organska hranila in koristne bakterije – dolgotrajno delovanje
in razkroj odmrlega mahu, ki se pretvori v hrano za travo

Magnezij – za obnavljanje klorofila in temno zeleno barvo

Gnojilo deluje takoj z učinkom do 100 dni. Vsebuje vsa potrebna hranila za trato in ima učinek na odstranjevanje mahu. Varno za otroke in živali. Aktivne bakterije v gnojilu pretvorijo odmrli mah v hrano za travo. Gnojilo ne povzroča ožigov ali poškodb na travni ruši.

Gnojilo uporabljamo na vseh vrstah travnih površin v količini 1 kg na 10 m2. Čas uporabe celo rastno dobo od zgodnje pomladi do pozne jeseni. Aplikacijo ponovimo po 100-tih dneh. Gnojilo lahko uporabljamo večkrat v sezoni. Najbolje ga je posuti pred dežjem in na pokošeno travo. V sušnem obdobju priporočamo zalivanje trave po gnojenju. Mahu ni potrebno odstranjevati, saj ga bodo bakterije same predelale v hrano za travno rušo.

Sestava: 5 % N (skupni dušik), 5 % P205 (skupni fosfat), 20 %, K20 (kalijev oksid), 3 %, MgO (magnezijev oksid), koristne bakterije (Bacillus subtilis sp): 106 exp6 cfu/g. Organska snov minimalno 40 %, pH nevtralen 6-7. Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti. Gnojilo je skladno z direktivo EG 1069/2008 kategorije 2.

Tehnični in varnosti podatki:  Gnojilo vsebuje organske snovi. Gnojilo hranimo v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru zaščiteno pred soncem. Odprto embalažo dobro zaprite nazaj in preostanek gnojila hranite pod zgoraj navedenimi pogoji.

Proizvedeno:
V EU, Rendapart, Belgija – po specifikacijah HomeOgarden.

Dodatne informacije

Teža 5 kg
1