ORGANSKI PLOD ORIGINAL

5,99 

  • 100-% organsko gnojilo, ki je brez agrokemikalij
  • BUJNO FORMIRANJE PLODOV 5+ –  edinstvena formula v 100-% organski obliki
  • DELUJE V 24 URAH
  • 750 ML za 150 L – zelo majhna poraba in enostavno doziranje
  • PRIMERNO ZA VSE PLODOVKE

Opis

SESTAVA: Vodotopna organska suspenzija z naravnimi proteini. Organsko gnojilo NPK 3-2-7. N (skupni dušik) 3 %, NH4  (amonijski) 0,8 %, NO3 (nitratni) 0,1 %, P205 (fosforjev pentoksid), topen v vodi, 2 %, K20 (kalijev oksid), topen v vodi, 7 %, CaO (kalcijev oksid) 0,2 %, MgO (magnezijev oksid) 0,5 %. pH 5,5–6,5.  Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

DELOVANJE: Naravno in hitro prehranjuje rastline, omogoča bujno rast in oblikovanje plodov. Odlično deluje tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila.

NARAVNI PROTEINI – gnojilo vsebuje naravne proteine, ki omogočajo hitro in zelo učinkovito delovanje gnojila. Proteini so ključna hrana za rastline, ki jo te sprejemajo enostavno in kadar koli tudi v času suše. Proteini pozitivno vplivajo na številne procese v rastlini, ki omogočajo hitro rast ali cvetenje in obilen pridelek. Rastlini dajejo moč in energijo.

UPORABA: Gnojilo uporabljamo za vse vrste rastlin s plodovi (paradižnik, kumare, čili, paprike, bučke, krompir, jajčevci, korenček in ostale). Gnojilo enostavno zmešamo z vodo in s tem zalivamo rastline. Zalivanje rastlin priporočamo vsakih 14 dni, in sicer 78 ml (1 poln pokrovček) na 1,5 l vode ali 25 ml (3 pokrovčke) na 5 l vode.

Čas uporabe: Gnojilo uporabljamo med  celo rastno dobo rastlin.

TEHNIČNI IN VARNOSTNI PODATKI:  Gnojilo je  narejeno iz 100-% naravnih in organskih snovi ter ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij. Gnojilo hranimo v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Gnojilo ne sme zmrzniti.

Dodatne informacije

Teža 0.750 kg