ORGANSKI LIST ORIGINAL

5,49 

Šifra: SI3830057762760 Kategoriji: ,
  • 100 % organsko gnojilo in brez agrokemikalij
  • BUJNO ZELENJE 5+ – edinstvena formula v 100-% organski obliki
  • DELUJE V 24 URAH
  • 750 ML za 150 L – zelo majhna poraba in enostavno doziranje
  • EKONOMIČNO – isto gnojilo uporabljamo za zelene vrtne rastline (vključno z začimbnicami) in zelene okrasne rastline

 

Opis

SESTAVA: Vodotopna organska suspenzija z naravnimi proteini. Organsko gnojilo NPK 5-2-4. N (skupni dušik) 5 %, NH4  (amonijski) 2 %, NO3 (nitratni) 0,1 %, P205 (fosforjev pentoksid), topen v vodi, 2 %, K20 (kalijev oksid), topen v vodi, 4 %, CaO (kalcijev oksid) 0,2 %, MgO (magnezijev oksid) 0,4 %. Vrednost pH 5,5–6,5.  Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

DELOVANJE: Naravno in hitro prehranjuje rastline in jim omogoča bujno rast, formiranje zelenih delov in listne mase rastlin. Odlično deluje tudi v času suše in vročine, ko rastline težje sprejemajo hranila.

NARAVNI PROTEINI – gnojilo vsebuje naravne proteine, ki omogočajo hitro in zelo učinkovito delovanje gnojila. Proteini so ključna hrana za rastline, ki jo te sprejemajo enostavno in kadar koli – tudi v času suše. Proteini pozitivno vplivajo na številne procese v rastlini, ki omogočajo hitro rast ali cvetenje in obilen pridelek. Rastlini dajejo moč in energijo.

UPORABA: Naravno in hitro prehranjuje rastline in jim omogoča bujno rast, formiranje zelenih delov in listne mase rastlin. Gnojilo uporabljamo za vse vrste zelenih rastlin, kot so: zelena zelenjava (solata, špinača, blitva, zelje, ohrovt), vse vrste začimbnic in dišavnic (bazilika, peteršilj, majaron, rožmarin) ter ostale. Gnojilo je primerno tudi za notranje in zunanje okrasne zelene rastline (okrasne trave, žive meje idr.).

Gnojilo enostavno zmešamo z vodo in s tem zalivamo rastline. Zalivanje rastlin priporočamo vsakih 14 dni, in sicer 7–8 ml (1 poln pokrovček) na 1,5 l vode ali 25 ml (3 pokrovčke) na 5 l vode. Neto vsebina: 750 ml

TEHNIČNI IN VARNOSTNI PODATKI:  Gnojilo je  narejeno iz 100-% naravnih in organskih snovi ter ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij.  Gnojilo hranimo v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Gnojilo ne sme zmrzniti.

Čas uporabe: Gnojilo uporabljamo med  celo rastno dobo rastlin.

 

 

Dodatne informacije

Teža 0.750 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0