ORGANSKI CVET ORIGINAL

5,99 

Šifra: SI3830057762722 Kategoriji: ,

Izdelek Organski cvet naravno in hitro prehranjuje rastline in omogoča bujno cvetenje rastlin. Odlično deluje tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila.

Opis

SESTAVA:  Vodotopna organska suspenzija z naravnimi proteini. Organsko gnojilo NPK 3-4-3. N (skupni dušik) 3 %, NH4  (amonijski) 0,8 %, NO3 (nitratni) 0,1 %, P205 (fosforjev pentoksid), topen v vodi, 4 %, K20 (kalijev oksid), topen v vodi, 3 %, CaO (kalcijev oksid) 0,2 %, MgO (magnezijev oksid) 0,5 %. Vrednost pH 5,5–6,5.  Gnojilo ne vsebuje težkih kovin, ki bi presegale dovoljene mejne vrednosti.

DELOVANJE: Naravno in hitro prehranjuje rastline in jim omogoča bujno cvetenje. Odlično deluje tudi v času suše in vročine,  ko rastline težje sprejemajo hranila.

NARAVNI PROTEINI – gnojilo vsebuje naravne proteine, ki omogočajo hitro in zelo učinkovito delovanje gnojila. Proteini so ključna hrana za rastline, ki jo te sprejemajo enostavno in kadar koli tudi v času suše. Proteini pozitivno vplivajo na številne procese v rastlini, ki omogočajo hitro rast ali cvetenje in obilen pridelek. Rastlini dajejo moč in energijo.

UPORABA:  Gnojilo uporabljamo za vse vrste cvetočih balkonskih, okenskih, vrtnih in sobnih rastlin, kot so surfinije, pelargonije, bršljanke, fuksije in ostale.  Rastline v vrtu, lončkih in koritih lahko gnojimo v katerem koli mesecu. Za notranje rastline ga uporabljamo tudi v zimskem času. Takrat količino gnojila zmanjšamo za polovico. Gnojilo enostavno zmešamo z vodo in tako zalivamo rastline. Zalivanje cvetočih rastlin priporočamo vsakih 14 dni, in sicer 78 ml (1 poln pokrovček) na 1,5 l vode ali 25 ml (3 pokrovčke) na 5 l vode.

Čas uporabe: Gnojilo uporabljamo med  celo rastno dobo rastlin.

TEHNIČNI IN VARNOSTNI PODATKI:  Gnojilo je  narejeno iz 100-% naravnih in organskih snovi in ne vsebuje umetnih gnojil ali agrokemikalij.  Gnojilo hranimo v izvirni embalaži v suhem, hladnem prostoru in zaščiteno pred soncem. Gnojilo ne sme zmrzniti.

Dodatne informacije

Teža 0.750 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

0