ORGANSKE JAGODE IN JAGODIČEVJE 1KG

5,79 

Šifra: SI3830057760711 Kategoriji: ,
✅ obogateno 100% organsko gnojilo
✅ NPK: 6:5:10 , KALCIJ: 4,2%; Magnezij: 4%
✅ z naravnimi algami in organskim magnezijem in kalcijem
✅ za jagode, maline, ribez in ostalo jagodičevje
✅ CERTIFIKAT ZA EKOLOŠKO PRIDELAVO
✅ MIKRO GRANULE – HITRA TOPNOST IN DELOVANJE

Opis

HG_simboli-prednosti_izdelko-2014_3

DELOVANJE:

Naravno, biološko in trajnostno prehranjuje rastline, povečuje zdrav domač pridelek in povečuje tvorbo humusa, ki je ključen za rodovitnost zemlje.  Osnovnemu visoko kakovostnemu organskemu gnojilu dajejo posebno odliko in povečano delovanje naravni izboljševalci:  alge, organski magnezij in kalcij.  Edinstvena kombinacija organskega gnojila in naravnih izboljševalcev zagotavlja zdrav domač pridelek. Zaradi mikrogranulacije se gnojilo izredno hitro topi in deluje, ter je kot takšno  zelo primerno tudi za dognojevanje skozi celo leto.

UPORABA:

Gnojilo uporabljamo na vseh vrstah jagodičevja kot so jagode, ribez, maline, aronije, goji jagode, kosmulje in vse ostale rastline, kjer želimo na naraven način brez umetnih gnojil izboljšati njihovo rast in cvetenje, ter povečati pridelek.

NAČIN UPORABE:

Rastline v vrtu, koritih in sadnih nasadih lahko gnojimo v katerem koli mesecu leta, vse od februarja do novembra. Za 25 m2 površine potrebujemo 1 kg gnojila. Pri sajenju v korita in posode, gnojilo direktno zmešamo z zemljo v količini 250 g za 50 l zemlje, odvisno od kakovosti in založenosti zemlje s hranili.

NAJBOLJŠI REZULTATI:

Za naravno povečanje pridelka in zdrave in sočne sadeže, gnojilo uporabljamo najprej v začetku rasti  – spomladi in pri sajenju novih rastlin. Kasneje ga uporabljamo tudi za dognojevanje v rasni sezoni.

Pri sajenju manjših sadik – kot so jagode,  dodajamo 50 g gnojila (1 večja pest), za nekoliko večje kot so maline, ribez pa 100 g gnojila (2 večje pesti gnojila). Pri mešanju gnojila z zemljo pred sajenjem ali za dognojevanje dodajamo 1 kg za 200 l zemlje oz 250 g (5 večjih pesti) na vrečo zemlje (50l).

Dodatne informacije

Teža 1.0 kg
Šifra izdelka

750 ml koncentrat za mešanje

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.